Praten met vrouwen

Veel mannen zijn onzeker als ze met vrouwen willen praten en contacten willen leggen. Ze weten niet goed hoe ze het moeten aanpakken en schamen zich hiervoor, omdat er altijd wordt ‘verwacht’ dat mannen de eerste stap maken en weten waar ze mee bezig zijn. Mannen worden vaak nog onzekerder als ze weten dat dit de verwachtingen zijn, maar die onzekerheid is nergens voor nodig. Je hoeft geen macho te zijn om op te vallen. Lees de Man zoekt vrouw tips voor praten met vrouwen.

Een vrouw aanspreken

Als je een leuke vrouw ziet en je wilt haar graag beter leren kennen, dan zul je haar moeten aanspreken. Gebruik hierbij geen openingszin. Veel mannen maken gebruik van openingszinnen, omdat ze dit horen op televisie of van vrienden. Een openingszin kan echter zorgen voor een negatief effect bij een vrouw. Het is meestal niet erg origineel om met een openingszin te komen. Stel jezelf daarom netjes voor en kijk haar in de ogen aan. Op het moment dat je haar niet rechtstreeks aankijkt, kom je onzeker over. Probeer ook enigszins op je houding te letten. Ga niet ineengedoken staan, doe je armen niet over elkaar en stop je handen niet in je zakken. Laat zien dat je geïnteresseerd bent in haar en dit kun je al laten merken door een bepaalde houding aan te nemen.

Het eerste gesprek met een vrouw

Man zoekt vrouw >> man vindt vrouw >> Het eerste gesprek met een vrouw is erg belangrijk voor de eerste indruk. Praten met vrouwen moet je dan ook zeker op de juiste manier doen. Toon interesse in haar. Vertel niet meteen van alles over jezelf, maar vraag naar haar. Wat vindt zij leuk? Wat doet ze graag? Door interesse in haar te tonen zal zij doorhebben dat je haar echt ziet zitten. Je kunt ook proberen te kijken of je dezelfde interesses hebt. Maar doorgaans geldt wel: vrouwen vinden het leuk als je interesse toont. Dit zien ze vaak liever dan mannen die vooral veel over zichzelf vertellen.

‘Not done’ bij het praten met vrouwen

Als je een eerste gesprek aangaat met een vrouw, dan zijn er enkele dingen die je maar beter kunt laten. Vermijd gesprekken over exen en persoonlijke problemen. Je kunt dan overkomen alsof je nog niet over je ex heen bent en als je met vrouwen praat over je persoonlijke problemen tijdens een eerste gesprek, kan dit overkomen alsof je zelfmedelijden hebt. Stel ook geen vragen over haar liefdesleven. Laat de vraag of ze al een vriend heeft achterwege, je zult dan worden afgeschilderd als een versierder en de interesse is dan snel weg. Het is ook heel belangrijk om te screenen wat vrouwen interessant vinden en wat niet. Leer in te zien wanneer vrouwen de gespreksstof saai vinden. Stellen ze geen vragen als je over je verzamelingen praat, of lijkt hun aandacht ergens anders te zijn? Zoek dan een ander onderwerp om over te praten.

Falen bestaat niet

Bij het praten met vrouwen kun je geen echte fouten maken. Falen bestaat niet. Het is echter wel altijd mogelijk dat een vrouw niet geïnteresseerd is in je. Het kan ook best dat je misschien toch de verkeerde opmerkingen maakt tijdens een gesprek. In dat geval kun je altijd proberen jezelf van je beste kant te laten zien tijdens een eventuele tweede ontmoeting. Zie de ‘fouten’ die je maakt ook niet als fout, maar als een les voor bij andere gesprekken met vrouwen.

Man zoekt vrouw wenst je super veel succes bij jouw speurtocht naar geluk.

© 2009 | manzoektvrouw.net | Privacy | Disclaimer