Disclaimer

manzoektvrouw.net wijst u ten aanzien van haar website manzoektvrouw.net op het vogende:

De informatie op, en overige inhoud van de manzoektvrouw.net wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door manzoektvrouw.net op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en manzoektvrouw.net besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de website manzoektvrouw.net kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

De website bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van manzoektvrouw.net en worden de sitebezoeker uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. manzoektvrouw.net kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gelinkte websites en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. manzoektvrouw.net behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment.

Hoewel manzoektvrouw.net in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

manzoektvrouw.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op haar website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de website beschikbare informatie. manzoektvrouw.net aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de manzoektvrouw.net site.

 

© 2009 | manzoektvrouw.net | Privacy | Disclaimer